Vejret i Spanien

Nerja-Balcon de Europa-torvet. Mirasol Bolig
Tarifastrand-Mirasol Bolig

Lidt omkring vejret på Costa del Sol

Vejret på Solkysten er som navnet siger meget mere solrigt end i Danmark. Årligt hele 1.600 timer flere end i Danmark. Varme solrige somre, og milde vintre hvor temperaturen sjældent kommer under 12-15 grader midt på dagen. Og vigtigst af alt! Lyset! Selv i den mørkeste måned december er det lyst til kl. 18.30 og med dage hvor temperaturen kan komme op på 20 grader.

Når man overvejer at købe en bolig på Costa del Sol, bør man inden køber nøje undersøge hvilken område det skal være. Costa del Sol har en kyststrækning på ca. 200 km. Langs kyststrækningen kan man, især om sommeren opleve at der kan være meget store temperaturforskelle. Helt op til 10 graders forskel på en strækning på kun 20 km.
Selve kyststrækningen er temmelig smal, ofte kun få kilometer bred.
Langs størstedelen af kysten er der i baglandet høje bjerge. Også her er der en betydelig forskel i temperaturen især forhold til selve kysten. Om vinteren er der betydeligt koldere i bjergene end på kysten, og da flere af byerne ligger i op til 700 meters højde kan man komme ud for at byerne ligger indhyllet i skyer.

Man skal tænke sig godt om hvis man “kun” har oplevet enten kysten eller baglandet på en sommerferie. Det er derfor en god ide at rådfører sig med Mirasol Bolig. Vi har 20 års erfarring med årstidernes skiften, og vi har selv prøvet at bo både på kysten, højt oppe i bjergene og i de gamle landsbyer. Havde vi selv dengang fået råd og vejledning omkring områderne ville det have sparet os for mangeærgrelser (og penge).

 
Live Cam Marbella | SkylineWebcams

Webcam Marbella

Udsigten ud over havnen og promenaden i Marbella.

Live Cam Benalmádena - Málaga | SkylineWebcams

Webcam Benalmádena

Málaga Live cam View of the Buddhist Status from the Butterfly Park.

Live Cam Almuñecar - Playa de San Cristóbal | SkylineWebcams

Webcam Almuñecar

Almuñecar - Playa de San Cristóbal Live cam