VANIAN GARDENS

Vanian Gardens - Estepona

Priser fra € 314.000 - 400.000

WIFI
2-3 Badeværelser
3-4 Soverum
4-8 People
Pool
Elevator
77 - 146 m2
2 Etager
Pakering

Vanian Garden

Vanian Gardens er høj klasse når det gælder ejendomsudvikling i Estepona.

Vanian Gardens er en nybygget ejendomme, der tilbyder eksklusive lejligheder i Estepona, kun 5 minutter fra stranden og 20 minutter fra Puerto Banús eller Marbella.

Dit hjem, i den bedste beliggenhed på Costa del Sol

Betragtet som den nye ‘Golden Mile’ på Costa del Sol, er dette spirende område nær Marbella det perfekte sted for dit nye hjem eller ferieferie. Omgivet af natur, tæt på prestigefyldte golfbaner, og med alle de tjenester, du nogensinde kunne ønske dig.

Vanian Gardens er designet med din fritid i tankerne.

Nyd livsstilen Vanian Gardens, gå forbi parker og grønne områder, fordyb dig i de fem områder med pools, slap af i spaen, nyd en film i biografen, pas på dig selv i gimnasioen eller tag en session i fitnessrum. Alt uden at forlade dit nye hus i Estepona.

Hjemmet, der drømmer, i et unikt miljø.

Vanian Gardens er designet af det prestigefyldte arkitektfirma Gonzalez & Jacobson og tilbyder harmoniske moderne hjem fyldt med naturligt lys.

Ved Vanian Gardens smelter åbne rum sammen med det naturlige miljø. Når du tilføjer overlegne materialer og finish af høj kvalitet, er denne udvikling en sand fryd for øjet.

Et projekt unikt i design og bæredygtighed
De enestående omgivelser, design og infrastruktur gør VANIAN Gardens til et ideelt projekt for investering på grund af dets store potentiale for et godt afkast af dine penge og en stigning i deres værdi.

Kombinationen af at være eksklusiv, sikker og i naturlige omgivelser med udsigt over Middelhavet er unik både for dig at nyde det som din permanente bolig eller til ferie

Hvis I ikke fandt hvad I søgte! Send os gerne spørgeskemaet!
Og vi vil finde frem til jeres drømmebolig.

TRYK HER FOR SPØRGSKEMA. i 

Share

Kontakt Os

Pool -Varian Garden-Mirasool Bolig
Stue-Vanien Garden-Mirasol Bolig