luksus ferielejlighed i MARBELLA

THE VIEW MARBELLA

Priser fra € 699.000

WIFI
2 Badeværelser
2-4 Soverum
4-8 Personer
Pool
Elevator
123 - 243 m²
Terrasser 33 m²
Pakering

THE VIEW
mARBELLA

Her på The View Marbella ønsker vi at sikre, at alle er så komfortable og afslappede, som de kan være. For at opnå dette er vores ejendom tro mod konceptet om luksusliv.

Uanset om du ønsker at købe en lejlighed med pool eller en lejlighed med spa, har vores luksusudvikling det hele. Vores 24/7 sikkerhedssystem vil holde dig sikker, mens du nyder din lejlighed med dens faciliteter.

Bygningerne i The View Marbella er smukt integreret i deres naturlige omgivelser. Kombinationen af luksuriøse, moderne ejendomme smeltet sammen med Sierra Blanca-bjergenes fantastiske baggrund er en af de mange grunde til, at Marbella viser sig at være så populær blandt mange mennesker.

Moderne arkitektur og forbløffende topmoderne byggeteknikker bruges til at sikre, at du får den livskvalitet, du ønsker. Vi tilbyder 2-4 værelses lejligheder med forskellige grundplaner, så vi kan finde et hjem, der opfylder dine livsstilsbehov. 

Lejlighedskomplekset har et fitnesscenter og en 25-meters svømmebassin for dem, der gerne vil dyrke motion, mens de bor hos os. Med en eksklusiv helseklub kan du holde fokus på dine mål og holde dig aktiv under dit ophold og derefter slappe af i spaen.

Ydermere er dette vidunderlige kompleks beliggende i kort afstand, til Puerto Banus og Marbella. 

Hvis I ikke fandt hvad I søgte! Send os gerne spørgeskemaet!
Og vi vil finde frem til jeres drømmebolig.

TRYK HER FOR SPØRGSKEMA.

Share

Kontakt Os

Terrasse - The View - Have
POOL-terrasse-The View Marbella
Komplekset-luftfoto - The View
Terrasse-altan - The View