THE PIER SOTOGRANDE

THE PIER SOTOGRANDE

Prise fra € 465.000 - 465.000

WIFI
2 Badeværelser
2-3 Soveværelser
4-6 Personer
Pool
Elevator
123 - 243 m²
Terrasser 33 m²
Parkering

THE PIER SOTOGRANDE

Velkommen til Pier, et nyt projekt med udsigt over lystbådehavnen i Sotogrande.

Bebyggelsen består af to bygninger, Pier 1 og Pier 2. De indeholder henholdsvis 8 og 56 lejligheder. Alle lejlighederne byder på en fantastisk udsigt over den vidunderlige La Marina de Sotogrande fra et privat lukket område.

Pier 2 tilbyder 2-3 værelses lejligheder og penthouselejligheder. Der er også mulighed for at omdanne to lejligheder til en rummelig 4-5 værelses lejligheder med store receptionslokaler.

Boligkomplekset i nautisk stil blander sig ind i marinaens vidunderlige natur lige ved siden af ​​yachtklubben. Nyd din nye udsigt fra dit nye hjem i en af ​​de mest prestigefyldte omgivelser i det sydlige Spanien.

Bygget og færdiggjort til de mest krævende standarder kommer hvert hjem med det bedste inden for termisk og akustisk isolering. Bygningen har et B-energicertifikat.

Penthouselejlighederne har eget solarium, mens lejlighederne byder på rummelige terrasser, hvorfra man kan nyde udsigten og vejret.

Fællesarealerne omfatter en swimmingpool og frodige anlagte haver. De forreste terrasser er øst- eller sydøstvendte. P-plads og opbevaringsrum er inkluderet i prisen.

Hvis I ikke fandt hvad I søgte! Send os gerne spørgeskemaet!
Og vi vil finde frem til jeres drømmebolig.

TRYK HER FOR SPØRGSKEMA.

Share

Kontakt Os

Stue-terrasse-The Pier
Køkken -The Pier
Soværelse- Stue-The Pier -Sotogrande bådhavn