ferieLEJLIGHEDER I SYDSPANIEN

THE EDGE - Estepona

Priser fra € 1290.000

WIFI
2 Badeværelser
3-4 Soverum
6-8 Personer
Pool
Elevator
160 m2
Terrasse 33 m2
Parkering

THE EDGE - Estepona

The Edge er et spektakulært boligbyggeri, hvor den prestigefyldte arkitekt Rafael de La-Hoz har fjernet visuelle barrierer mellem havet og boligerne. Dens lejligheder med 2-4 soveværelser og to villaer med 4 soveværelser, vender ud mod havet, med direkte adgang til stranden. Boligerne byder på rummelige og lyse rum, åbne til landskabet, som nyder udsigten over havet med absolut privatliv. Boligerne er klar til indflytning.

The Edge tilbyder fuldt udstyr og faciliteter med meget avancerede finish, grønne haver rundt om komplekset med soldække og swimmingpools, der blander sig med det blå hav, penthouses med solarium og privat pool, Health & Social klub med co-working space, padle bane, fitnesscenter og spa for at fremme komfort og sund livsstil for hele familien, alt sammen i et behageligt miljø med 24-timers sikkerhedskompleks.

Enestående design og kvaliteter som omfatter fuldt udstyret Gunni & Trentino køkken med Corian bordplade samt Gaggenou hårde hvidevarer. Dertil inderholder boligen porcelænsgulve, som måler 120 x 120 cm. Domostics vil omfatte styring af persienner, markiser, lys, klimaanlæg, alarmer og med mulighed for tilpasning. Boligen har aircondition system fra Aerotermia med gulvvarme og zoneinddelt klimaanlæg. Der er et sikkerhedshegn og 24 timers adgangskontrol for både personer og køretøjer. Garagerne har adgangssystem via fjernbetjening. Derudover er der belysningssystem med LED-armaturer. Alle detaljer er blevet taget i betragtning for at sikre din ro og afslapning.

Hvis I ikke fandt hvad I søgte! Send os gerne spørgeskemaet!
Og vi vil finde frem til jeres drømmebolig.

TRYK HER FOR SPØRGSKEMA

Share

Kontakt Os

Pool-udsigt-THE EDGE - MARBELLA
Penthouseterrasse - udsigt THE EDGE - MARBELLA
Stue-THE EDGE - MARBELLA
Stue-THE EDGE - MARBELLA