ROYAL PALMS

ROYAL PALMS - MIJAS COSTA

Priser fra € 325.000

WIFI
2 Badeværelser
2-4 Soverum
4-8 Personer
Pool
Elevator
122 - 134 m²
Terrasser 120 m²
Parkering

ROYAL PALMS - MIJAS COSTA

Royal Palms Mijas er et nyt projekt med 69 lejligheder og penthouses med  2 – 4 soveværelser. Der er kun 25 minutters kørsel fra Málagas lufthavn og 15 minutters kørsel til Marbella. Boligerne har alle den skønneste udsigt ned over ”La Cala de Mijas” og Middelhavet. Byggeriet vil være indflytningsklar i 2. halvdel af 2024.

Royal Palms Mijas bliver opført som ‘Resort Style Living’, en perfekt livsstil og investeringsmulighed for familier. Der vil være et co-working-område, børnezone og legeplads, komplette spa- og motionsfaciliteter og en golfsimulator, alle tilgængelige udelukkende for beboere.  Der er en kort gåtur til byen La Cala de Mijas, som har alle de væsentlige faciliteter, herunder shopping, barer, restauranter, vandsport og strande! Lejlighederne har en meget høj standard med materialer af højeste kvalitet og luksuriøse finish, så du kan beundre mere end blot udsigten i dit nye hjem.

Fællesarealer omfatter en poolområde, et indendørs fitnesscenter og en legeplads for børn. Alle lejligheder har en betagende havudsigt, eksklusivt udstyr og køkkener i åbent plan.

Der vil være et co-working-område, børnezone og legeplads, komplette spa- og motionsfaciliteter og en golfsimulator, alle tilgængelige udelukkende for beboere.  Der er en kort gåtur til byen La Cala de Mijas, som har alle de væsentlige faciliteter, herunder shopping, barer, restauranter, vandsport og strande!

Hvis I ikke fandt hvad I søgte! Send os gerne spørgeskemaet!
Og vi vil finde frem til jeres drømmebolig.

TRYK HER FOR SPØRGSKEMA

Share

Kontakt Os

Terrassen på Infinity-Alcaidesa
Soveværelse - udsigt- Infinity alcaidesa
Stue- Infinity alcaidesa