Ferielejlighed spanien

Puerto Narixa ferielejligheder

Priser fra €197.000

WIFI
2-4 Badeværelser
2-4 Soverum
4-8 Personer
Pool
Fitness

Luksus lejligheder Puerto Narixa, Torrox

PUERTO NARIXA er meget mere end en nybygget ejendomsudvikling i Málaga-provinsen – det er et helt nyt samfund, der er blevet nøje planlagt for at tilbyde dig en bedre livskvalitet.

Med udsigt over Middelhavet er der over 600.000 m2 grønt område, hvor der er indrettet boliger af høj kvalitet, designet med strenge miljømæssigt bæredygtige forhold for øje. Det er den perfekte base, hvorfra man kan nyde et enestående udvalg af kultur, køkken, fritid og sport.

Du kan starte din dag på pisterne ved Europas mest solrige skisportssted og afslutte den på en idyllisk strand.

Puerto Narixa skal blive et modelfællesskab, hvor privatliv, ro og respekt for miljøet er dets kerneværdier.

EN NY VERSION FOR NYBYGGERI, ESSENSE PUERTO NARIXA

Essense by Puerto Narixa er et boligkompleks af nybyggeri, kvalitet, bæredygtig og innovativ, designet til at leve, som du altid har drømt om, i det sydlige Spanien. Arbejdet starter i Maj 2022.

TILBAGE TIL NATUREN
I et enestående miljø er Puerto Narixa, med mere end 600.000 m2 haver, et innovativt boligkoncept, hvor du kan nyde naturen og sporten og få den livskvalitet, du altid har længtes efter.

ET HJEM FOR FREMTIDEN
Essense by Puerto Narixa er et boligkompleks af højkvalitetshuse, rummelige og lyse med storslåede terrasser og spektakulær udsigt over Middelhavet integreret i private haver med swimmingpool, fitnesscenter og vinmarker.

Et unikt projekt tænkt og designet til dem, der leder efter et familieliv, at dyrke sport, solen og naturen. Et fællesskab, der forener tradition, bæredygtighed og urbanitet.

BEMÆRKELSVÆRDIGE  FÆLLES OMRÅDER
Vores forslag omfatter også et areal på 600.000m2, hvor alle former for aktiviteter relateret til sport og natur finder sted. Vinmarker, skønne haver, økologiske fælleshaver, sportsområde, løbestier, cykling eller bare gåture. Enestående private faciliteter, der inkluderer en infinity-pool med Gastro Bar. Zen-område, fælles vinbar, træningscenter med havudsigt, Ecomerce BOX…….

Et unikt koncept på Costa del Sol, designet så du kan nyde det liv du drømte om i det sydlige Spanien.

ESSENSEN AF ET BÆREDYGTIGT LIV
Vi har et stærkt engagement i den verden, vi lever i, med naturen og miljøet, som tvinger os til at arbejde for at reducere påvirkningen af miljøet i vores hjem, og søger maksimal komfort og sundhed for dem, der bor i dem, forpligtelse garanteret af Internationalt BREEAM-certifikat for bæredygtigt byggede boliger.

ESSENSE AF PUERTO NARIXA
Uden tvivl det bedst mulige valg på Costa del Sol øst for Málaga.

For mere information Kontakt os venligst.

Share

Kontakt Os

Terrasse-Puerto Narixa-Mirasol Bolig
Terrasse-aften-Puerto Narixa-Mirasol Bolig
Terrasse- Puerto Narixa -Torrox-Mirasol Bolig
Puerto Narixa -Torrox

Meget mere end boliger i Malaga-provinsen

Torrox Costa har fantastiske strande, en lang promenade og mange strandrestauranter.
Torrox Costa er en populær kystby takket være sin flade beliggenhed i et ellers kuperet bjerglandskab på det østlige Costa del Sol.
Den velholdte promenade er et populært samlingspunkt for både lokale og besøgende, International gastronomi, isbarer og caféer. Den lange promenade inviterer til skønne gå eller løbeture.

Ifølge meteorologiske undersøgelser har Torrox det bedste klima i Europa.
Eksotiske frugter som mango, avocado og citrusfrugter dyrkes i området.
Til naboen Nerja tager det kun 10 minutter i bil. For at nå byens centrum er Málaga og dens internationale lufthavn omkring 50 minutter væk i bil.
For golfentusiaster tager det omkring 10 minutter i bil til Baviera Golf.

Hvis I ikke fandt hvad I søgte! Send os gerne spørgeskemaet!
Og vi vil finde frem til jeres drømmebolig.