Terrassen
Indvendige terrasse.
Stuen
Køkken
.
Haven
Poolen
Previous slide
Next slide

Fantastisk liebhaverlejlighed!

WIFI
2 Badeværelser
2 Soveværelser
4 Personer
80 m²
Kælder Parkering

Fantastisk Liebhaver lejlighed på Torrox Costa. 

Ny pris 430.000 Euro.
(før 470.000 Euro).

Du har nu muligheden for at blive ejer af denne vidunderlige lejlighed i det sydlige Spanien. Lejligheden ligger i første række til vandet med uspoleret havudsigt, og kun 60 min. kørsel fra Málaga lufthavn. Denne vidunderlige ejendom er sat til en fordelagtig pris på 470.000 Euro. Boligen har 2 soveværelser og 2 badeværelser, som er beliggende i den skønne urbanizacionen Punta del Faro.

Lejligheden er på 85 m² samt overdækket terrasse med yderligere 30 m², som har glasparti der kan lukkes og inddrages som endnu en stue.

Det ene soveværelser, en suite, med dejligt badeværelse, badekar med Hydro massage. Fra soveværelset er der direkte udgang til terrassen.

Det andet soveværelse har adgang til badeværelse med bruseniche.

Fuldt udstyret køkken med dertil hørende bryggers. Entre, dejlig stue med direkte adgang til terrassen. Der er aircondition i alle rum. Lejligheden sælges fuldt møbleret og med parkeringsplads i kælderen.

Urbanizacionen har et fantastisk haveanlæg med 2 pool-omåder og fremstår i perfekt stand med mange tropiske haver. Der er direkte adgang til stranden.

Kontakt Os

Du har nu muligheden for at blive ejer af denne vidunderlige lejlighed i det sydlige Spanien. 

Karin Olsen

Salg fremvisning-Karin Olsen-Spanien

Kontakt os omkring denne liebhaverbolig oppe øst for Torre del Mar