Le Mirage III

Le Mirage Santa Vista
i Cancelada

Priser fra € 300.000 - 310.000

WIFI
2 Badeværelser
2-3 Soveværelser
4-8 Personer
Pool
Elevator
77 - 146 m2
2 Etager
Pakering

Le Mirage III

Le Mirage III Dette nybyggeri af ultramoderne byhuse er en del af et helt nyt boligprojekt med 29, 2 – 4 værelses lejligheder i området Santa Vista på New Golden Mile i Estepona samt 66, 2 – 4 værelses lejligheder og penthouses med fantastisk udsigt til Middelhavet.

På anden sal i to-værelses enheder er der et master soveværelse med indbyggede skabe og en-suite, et yderligere soveværelse med indbyggede skabe og et familie badeværelse.

Lejlighederne med fire soveværelser har et soveværelse på første sal med døre, der fører ud til en yderligere terrasse, mens der oppe på anden sal vil være tre rummelige soveværelser inklusive master med stilfuldt en-suite og et familiebadeværelse.

Placeringen er ideel, gåafstand fra en bred vifte af faciliteter i den charmerende landsby Cancelada, de gyldne strande på den vestlige side af Marbella og tæt på flere golfbaner.

Disse meget eftertragtede unikke boliger er en del af et eksklusivt lukket kompleks, en del af fem helt nye moderne boligbyggerier, der vil blive ‘hjertet af Cancelada’ på Esteponas New Golden Mile.

Ejerne af disse fantastiske moderne ejendomme vil have adgang til det eksklusive Santa Vista klubhus, der kan prale af en række fritidsfaciliteter og andre faciliteter, hvilket gør disse ejendomme til den ideelle mulighed for investorer.

Omgivet af smukt anlagte haver med adgang til rekreative områder med en stor swimmingpool, der passer til alle aldre. Lyst og moderne interiør med åben planløsning med stue og spiseplads med et fuldt udstyret køkken med højglansenheder gør det nemt at udleve den spanske drøm.

Naturligt lys kommer ud i hele rummet, da gulv til loft dobbeltfoldede døre betyder, at opholdsstuen uden besvær flyder til et rummeligt pyntet område med en skyggefuld terrasse, perfekt til udendørs spisning. Den smarte brug af naturlige teksturer hele vejen igennem tilføjer den højkvalitets moderne følelse af designet. Der er sikker underjordisk parkering til to biler, der er adgang til via trapper fra terrassen og opholdsstuen.

Perfekt til en voksende familie, eller som en investering til leje.

Hvis I ikke fandt hvad I søgte! Send os gerne spørgeskemaet! Og vi vil finde frem til jeres drømmebolig. 

TRYK HER FOR SPØRGSKEMA.

Share

Kontakt Os

Poolområdet-Oceana-View
terrasse-Oceana-View