FERIELEJLIGHED MALAGA - ISEA CALACEITE

ISEA CALACEITE II

Priser fra € 265.000 - 290.000

WIFI
2 - 4 Badeværelser
2 - 4 Soverum
4-8 People
Free Pool
Fitness

ISEA CALACEITE

CALACEITE ISEA Et smukt boligkompleks med en betagende udsigt over havet. ISEA CALACEITE ligger i et af Málagas mest eftertragtede områder på den østlige kyst. Dens storslåede beliggenhed byder på uovertruffen havudsigt. Det har swimmingpools og et udendørs fitnessområde.     

    

Byerne Torrox Costa og Nerja er let tilgængelige fra ISEA CALACEITE. Golfentusiaster vil nyde godt af nærheden til Baviera Golf. Der er ikke noget som at vågne op til en klar blå himmel og havet for dine fødder. Spanien har det bedste vejr i Europa, specifikt Torrox er blevet kåret som byen med det bedste klima. Det er derfor en by, der kan nydes hele året rundt, med stabile temperaturer og lidt regn. 


Stueetage med have Husene i stueetagen har et privat haveområde med direkte adgang til swimmingpoolområdet. Fuldt udstyret køkken med fine linjer og elegante holdbare materialer samt kompakte kvartsbordplader og badeværelsesinventar af høj kvalitet. For din komfort er de desuden fuldt udstyret med følgende apparater. Glaskeramisk kogeplade Elektrisk ovn Emhætte Køleskab Vaskemaskine Opvaskemaskine Charmerende uderum At nyde udendørslivet og solen er en del af en unik livsstil i denne privilegerede region i Andalusien. 


Det har vi hos ISEA Calaceite selvfølgelig overvejet nøje, og vi tilbyder smukke terrasser i ethvert hjem. Disse strækker sig fra stuen og giver en vidunderlig rumfølelse. Hos ISEA CALACEITE er der en bred vifte af muligheder, så du kan vælge den bedst egnede ejendom efter dine behov og din livsstil. Den ideelle rumfordeling, køkkenintegration, rummelighed, materialekvalitet, lys… alt er blevet grundigt designet til at gøre er mere velkommen. 

Hvis i ikke fandt hvad i søgte! Send os gerne spørgeskemaet!
Og vi vil finde frem til jeres drømme bolig.

TRYK HER FOR SPØRGSKEMA.

Share

Kontakt Os

Mirasol Bolig Spanien Calaceite

Havudsigten og det smukke uderum er fællestræk i alle boliger hos ISEA CALACEITE. Alle ISEA CALACEITE egenskaber er orienteret til at drage fordel af naturligt lys hele dagen. Store terrasser med glasdøre vender ud mod Middelhavet.

komplekset - Calaceite