Infinity Alcaidesa

Infinity Alcaidesa

Priser fra € 390.000

WIFI
2 Badeværelser
2-3 Soveværelser
4-8 Personer
Infinity pool
Elevator
104 - 135 m²
Terrasser 64 - 150 m²
Parkering

Infinity Alcaidesa

Lejlighedskompleks under opførsel med fantastisk udsigt over Middehavet, Gilbratar og Afrika. Bestående af 66 lejligheder med 2 eller 3 soveværesler.

Uanset hvilken en du vælger, vil du sætte pris på den uspoleret havudsigt fra din rummelige terrasse, overfloden af naturligt lys og det højeste niveau af komfort.

Dit nye hjem vil ligge på toppen af Alcaidesas fredfyldte bakker. Her vil du kunne nyde 330 solskinsdage om året. Det er et drømmested for at arbejde eksternt, gå på pension, opdrage børn eller bare leve et fredeligt og sofistikeret liv. 

Hver morgen vågner du op og går ud på terrassen for at få en kop kaffe. Du vil beundre det smukke Middelhav, mens du spiser morgenmad. Infinity Alcaidesa vil give dig ultimativ privatliv og livsglæde!

Alcaidesa er en af de skjulte perler på Costa Del Sol. Denne region er ekstremt populær blandt folk fra hele verden, der elsker sol, golf og skønne strande, men Alcaidesa er anderledes end de andre dele af kysten. Et kort stykke væk ligger den berømte by Sotogrande, med en helt fantastisk lystbådehavn. 

Området er kendt for nogle af de bedste golfbaner i Europa, med ”Valderama” som er alle golfspilleres drøm at spille på.

Der er kun 15 minutters kørsel til Gibraltar, og 45 minutter til ”Tarifa” som ligger på Atlanterhavskysten. Tarifa er fastlands Europa sydligeste punkt, og tiltrækker mange vindsurfere og kitesurfere.

Infinity Alcaidesa bestående af tre boligtyper:

Luksus penthouses
Indbydende duplex
Hyggelige lejligheder
Disse har 2 eller 3 soveværelser.

Du får adgang til følgende faciliteter:

Frodigt anlagt haveanlæg
Infinity-strandpool
Indendørs og udendørs pools
Golf putting områder
Paddle tennis
Yoga områder
Mange andre faciliteter, der vil gøre dig i stand til at fylde din dag i et udendørs miljø fyldt med solskin og udsigt. Det er også muligt at gå en tur ned til vores One Eden-restaurant i byen eller ved stranden på One Eden Chiringuito.

Infinity Alcaidesa er et fantastisk sted at slappe af og socialisere. Når du bor her, vil du sætte pris på, hvor værdifuldt hvert øjeblik er!

Hvis I ikke fandt hvad I søgte! Send os gerne spørgeskemaet!
Og vi vil finde frem til jeres drømmebolig.

TRYK HER FOR SPØRGSKEMA

Share

Kontakt Os

Alcaidesa -Infinity med udsigt til Gilbratar og Afrika
Terrassen på Infinity alcaidesa
Terrasse-Infinity-Alcaidesa
Stue-Infinity Alcaidesa
udstykningen-udsigt-Infinity-alcaidesa-