Spil Golf på
Costa Del Sol

Los Naranjos Golf Club

Vores golfbaner er et moderne og behageligt sted at spille

Så snart du træder ind på Los Naranjos Golf Club, vil du være i den afslappede atmosfære, der åndes i klubben. Restauranten og dens spektakulære terrasse er et naturligt mødested. Det er her medlemmer og gæster mødes og blander sig, nyder god mad og i sidste ende det gode liv på deres private område.

Banen, designet af Robert Trent Jones Sr., har spillet en vigtig rolle gennem årene i forberedelsen og triumfer for mange professionelle spillere og anses for at være en af de bedste baner i Spanien.

Baviera Golf Club
Caleta de Vélez Málaga

Baviera Golf ligger ved foden af ​​Sierra de la Almijara (øst for Málaga), med et ideelt mikroklima til at spille golf. Golfklubben ligger kun 500 meter fra Caleta de Vélez, med sin lystbådehavn og pragtfulde strande, som sammen med Nerja og Torre del Mar er blandt de bedste på Costa del Sol.

Oplev en unik oplevelse på Costa del Sol

Chaparral Golf Club tilbyder en 18-hullers ” Parkland Forest “-bane, omgivet af en middelhavsskov. Det beskyttede område optimerer regionens typiske skønhed, et mødested mellem hav og bjerge.

Det er beliggende i hjertet af Costa del Sol , i Mijas Golf-dalen, mellem Marbella og Mijas . Lige ved havet og kun 25 minutter fra Málaga lufthavn, hvilket gør den til en populær destination for golfspillere fra hele Europa.

Chaparral Golf Club, ligger mindre end 20 minutter fra den gamle bydel i Marbella og den berømte ” Puerto Banús “. Det er det ideelle udgangspunkt for at kombinere golf og kultur. Den nærmeste by er Fuengirola med et bredt udvalg af restauranter og en af ​​de længste promenader i Spanien.