Ferielejlighed Marbella - Breeze i San Pedro De Alcantara

Ferielejlighed Marbella - Breeze i San Pedro De Alcantara

Priser fra € 735.000

WIFI
2 Badeværelser
2-3 Soverum
4-8 Personer
Pool
Elevator
155 m2
Terrasser 33 m2
Parkering

BREEZE
mARBELLA

Breeze er et spektakulært projekt med 34 fantastiske lejligheder og penthouses, med 2-4 soveværelser, i en perfekt beliggenhed, så du kan nyde livsstilen ved Middelhavet.

 

Denne eksklusive bolig befinder sig i en af Marbellas mest eftertragtede områder, med en 18-hullers golfbane kun et stenkast fra døren. Derudover er der butikker, supermarkeder og et indkøbscenter med et væld af restauranter og tapasbarer meget tæt på. Ydermere er dette vidunderlige kompleks beliggende i kort afstand, til Puerto Banus og Marbella.

Komplekset har hyggelige fællesrum, swimmingpool, anlagte haver, Co-Working space og fitnessområde.

 

Hver bolig ved Breeze oser af velvære og elegance, der gives af dets store vinduer, dets fantastiske terrasser og udsigten over Guadalmina golfbanen.

Det moderne design og avantgarde-arkitekturen tilbyder åbne og lyse rum, hvor du kan nyde og slappe af på et af de mest privilegerede steder.

Køkkenerne er blevet fremragende udstyret med hårde hvidvarer i høj kvalitet. Derudover tilbyder vi dig muligheden for at skræddersyge dit køkken til din smag, med en bred vifte af muligheder, stilarter og finish.

Hvis I ikke fandt hvad I søgte! Send os gerne spørgeskemaet!
Og vi vil finde frem til jeres drømmebolig.

TRYK HER FOR SPØRGSKEMA.

Share

Kontakt Os

Pool -BREEZE
BREEZE-guadalmina-golf-terrasse
Bygningen -BREEZE-guadalmina-golf-marbella-taglejlighed-NVOGA
Stue-NVOGA-Developments-BREEZE-Marbella-salon